ΜΑΘΕ 5 ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ!

*|END:WEB_VIDEO|*
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΤΟΤΕ...

Αναρωτιέσαι... «ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ;»

Ακριβώς, αυτό είναι το θέμα του μαθήματος που έχω ετοιμάσει για σένα. 
«Πώς να καταλάβω ότι έχω χορτάσει;» είναι ο τίτλος. 
Μπορεί να γίνει δικό σου πατώντας το παρακάτω κουμπί 
σε μία πραγματικά συμφέρουσα τιμή 
μόνο με   15,90€  
Γιατί θέλουμε να δώσουμε στο σώμα μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

ΤI ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ:

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΘΗΜΑ 

Στο μάθημα αυτό θα αξιοποιήσουμε τη θεωρία της νευροεπιστήμης και της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας και θα μάθουμε πώς να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τον κορεσμό προσφέροντας βέλτιστη ποσότητα τροφής στο σώμα μας.

BONUS EBOOK

6 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις την έξοδό σου, την παρέα σου, την εκδήλωση, οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή που σχετίζεται με φαγητό, χωρίς άγχος και φόβο.

Σ’αυτό το μάθημα θα μάθεις έναν διασκεδαστικό τρόπο που θα εφαρμόσεις άμεσα και αποτελεσματικά στην καθημερινότητά σου.
Γιατί, αυτό που λένε οι ειδικοί, μέχρι σήμερα, ότι χρειάζεται να τρώμε αργά, έτσι ώστε ο εγκέφαλος να προλάβει να λάβει το μήνυμα του κορεσμού είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσεις.
Αυτό είναι δύσκολο να εφαρμοστεί σε μια καθημερινότητα που είναι γεμάτη με διάφορες υποχρεώσεις και τρέχει με τρελούς ρυθμούς.
Στο μάθημα αυτό θα αξιοποιήσουμε τη θεωρία της νευροεπιστήμης και της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας και θα μάθουμε πώς να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τον κορεσμό προσφέροντας βέλτιστη ποσότητα τροφής στο σώμα μας.
Γιατί θέλουμε να δώσουμε στο σώμα μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Ολοκληρώνοντας το μάθημα θα είσαι σε θέση να παρέχεις στον εαυτό σου την κατάλληλη ποσότητα τροφής σε κάθε δεδομένη στιγμή.
Ταυτόχρονα, θα το διασκεδάσεις πολύ!!
Πάτα ΕΔΩ και θα το λάβεις αμέσως.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

"Στο τέλος του μαθήματος υπήρχε ένα «τέλος» πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα, μια νέα ματιά στο πως να βλέπω τη σχέση μου με το φαγητό και το σώμα μου."
 
- Θεοδώρα
"Πλέον δεν τρώω ασυναίσθητα αλλά συνειδητά! Δεν είμαι πια εμμονική με το φαγητό. Τρώω όταν πεινάω. Κάνω υγιεινότερες επιλογές για μένα, το σώμα μου, την ευεξία και την υγεία μου.."
 
- Αγγελική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 

Γειά σου!

Είμαι η Νατάλια Μαρίνκοβιτς και είμαι Wellbeing Coach.

Πάντα πίστευα και πιστεύω στη η δύναμη της τροφής. Σ αυτήν την ενέργεια που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κάθε μας κυττάρου.
Εκπαιδεύτηκα στην Φυσιοπαθητική Διατροφολογία ψάχνοντας τους τρόπους να φροντίσω με το καλύτερο τρόπο το σώμα μου και τους πελάτες μου. Ψάχνοντας να βρω το καλύτερο καύσιμο για το σώμα.

Με τα χρόνια όμως είδα, ενώ έχω δοκιμάσει την όποια διατροφική μέθοδο υπάρχει, όποια δίαιτα κυκλοφορεί, ότι …δεν φτάνει μόνο η τροφή! Έτσι, συνέχισα να εκπαιδεύομαι και να ψάχνω «αυτό που λείπει» για να αποκτήσω το ιδανικό σώμα για μένα.

Κατάλαβα ότι ... Δεν Είμαστε μόνο Αυτό που Τρώμε

Είμαστε Αυτό που Πιστεύουμε και Νιώθουμε σχετικά με Αυτό που Τρώμε

Χρειάστηκαν χρόνια εκπαίδευσης, χρόνια εμπειρίας με τους λατρεμένους μου πελάτες για να δημιουργήσω ένα μοναδικό ολιστικό σύστημα αλλαγής σχέσης με το φαγητό. Να δημιουργήσω το Foodship.

Ναι! Και εσύ μπορείς!

Και εσύ μπορείς να μάθεις και να αλλάξεις μια για πάντα τη σχέση σου με το φαγητό.
Αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς γίνεται αυτό, πάρε αυτό το μάθημα και μάθε να προσφέρεις στο σώμα σου ακριβώς όση τροφή χρειάζεται. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Και εγώ θα μείνω εδώ για να σε υποστηρίξω.
Γιατί να περιμένεις άλλο; Ως πότε;
Σήμερα απόκτησε το μάθημα. Σήμερα ξεκίνα την αλλαγή.
 Αξιοποίησε την ευκαιρία να γίνεις μέλος της ομάδας Foodship Vip, μιας κλειστής ομάδας που στόχο έχει την υποστήριξη όλων αυτών που θέλουν να γίνουν φίλοι με το σώμα και το φαγητό τους.
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ  
Έχεις ερωτήσεις; Επικοινώνησε μαζί μου στο info@insidesout.gr
Πολιτική Απορρήτου